Отборът на Левски приема новака Царско село днес от 17,45

...
Отборът на Левски приема новака Царско село днес от 17,45
Коментари Харесай

Левски без право на грешка срещу Царско село

Отборът на Левски приема новака Царско село през днешния ден от 17,45 часа в последния от програмата за деня дуел от 17-ия кръг на efbet Лига. 26-кратните първенци нямат право на неточност, откакто в предишния кръг отстъпиха с 0:1 при гостуването си на Ботев в Пловдив. Царско село също загуби, само че вкъщи с 1:2 против Дунав (Русе). В същото време Левски е в серия от шест победи на “Герена” и ще се опита да продължи листата.
Треньорът на Левски Петър Хубчев ще може да разчита на множеството от футболистите, които бяха контузени. На крайници към този момент са Филипе Нашименто, Франко Мазурек, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта. Извън сметките му са възстановяващият се Станислав Костов и младокът Марин Петков, който счупи ръка. Очакванията са някогашният народен селекционер да заложи на прочут състав, а на върха на офанзивата да сложи Дани Алар, който игра мощно при триумфа с 3:0 над Етър. Австриецът ще бъде подпомаган или от Франко Мазурек, или от Найджъл Робърта. Под рамката още веднъж ще застане Миятович, а пред него ще се наредят Миланов, Ейолфсон, Рейш и Горанов. В центъра на терена ще си партнират Райнов и Тиам, а по крилата ще работят Станислав Иванов и Паулиньо. В Царско село демонстрираха съществено самочувствие преди дуела, като някогашният състезател на Левски Веселин Минев намерено заприказва за продобиване на трите точки. Думите му бяха подкрепени и от треньора Никола Спасов, който посочи като плюс това, че в състава му има доста чужденци, които не се въздействат от фактора посещение. Спасов няма проблеми с контузени и осъдени и ще пусне на терена най-благоприятен състав в търсене на спечелването на най-малко точка от " Герена ".
Вероятни сформира:

Левски: Миятович, Миланов, Ейолфсон, Рейш, Горанов, Райнов, Тиам, Ст. Иванов, Робърта, Паулиньо, Алар.

Царски село: Пласид, Й. Минев, Кавдански, Карбониери, В. Минев, Даскалов, Ната, Антуи, Бахамбула, Карачанаков, В. Христов.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
efbet Лига 17 кръг, неделя 24 ноември  Левски 17:45предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР