Отборът на Левски постигна победа с 5:0 при домакинството си

...
Отборът на Левски постигна победа с 5:0 при домакинството си
Коментари Харесай

Левски се върна на победения път след домакински разгром над Спартак Варна

Отборът на Левски реализира победа с 5:0 при семейството си на Спартак Варна в дуел от втория кръг на Първа лига.

Резултатът на стадион „ Георги Аспарухов “ в столицата бе открит в 40-ата минута, когато Билал Бари от състава на „ сините “ бе фаулиран в наказателното поле на „ соколите “ от вратаря Иван Дичевски, а основният рефер Валентин Железов отсъди дузпа в интерес на домакините. С осъществяването на 11-метровия углавен удар се нагърби Филип Кръстев, който се разписа в жанр „ Паненка “.

Съставът на Станимир Стоилов удвои преднината си в 69-ата минута. Патрик-Габриел Галчев центрира отдясно в пеналтерията на варненци, където стражът Дичевски увисна и Бари с глава прати топката в опразнената врата.

Отново Бари в прегръдките на своите съотборници в 83-ата минута, когато с глава материализира центриране на Роналдо в пеналтерията на новаците в елита.

В 87-ата минута неточност при изнасянето на топката от страна на гостите бе осъдена от „ сините “. Асен Митков получи топката отляво в наказателното поле на Спартак и пусна изострен пас по земя към точката за осъществяване на дузпа, където голмайсторът Кръстев овладя и с фалцов удар прати топката под горната греда на вратата.

Крайното 5:0 в интерес на Левски оформи Марин Петков с гол надълбоко в добавеното време на срещата.

В класирането Левски е десети с актив от 3 точки, до момента в който Спартак Варна е финален без нито една извоювана точка след две загуби.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР