Отборът на Левски постигна първия си успех през новия сезон

...
Отборът на Левски постигна първия си успех през новия сезон
Коментари Харесай

Левски зарадва феновете си с убедителен успех |

Отборът на Левски реализира първия си триумф през новия сезон и зарадва многочислените си почитатели. В дуел от четвъртия кръг на Първа лига столичани се постановиха с разгромното 4:0 при гостуването си против новака в Монтана.

В 28-ата минута Станислав Иванов направи пробив в наказателното поле и подаде към Стайн Спиерингс, който даде задатък за Левски.

Три минути преди почивката Паулиньо с левия крайник осъществя второто попадение във вратата на монтанци.

Превъзходството на тима от София продължи и след почивката, когато се стигна до нови два гола във вратата на домакините.

В 47-ата минута холандецът Спиерингс осъществя второто си попадение в дуела след неточност в защитата на Монтана.
Точно 20 минути по-късно Ивайло Найденов също се разписа в интерес на Левски.

Поражението е първо за домакините през акцията. Монтана е с 5 точки на седмото място, до момента в който " сините " са с 4 точки на деветата позиция в efbet Лигата.

" Момчетата се влагат доста в тренировките, доста се трудят. Тази победа беше нужна, с цел да се възнагради труда им. Дойде в точното време. Има спиране и ще можем да се организираме, с цел да може да дойдат новите футболисти.

Много съм удовлетворен. Поздравявам всички с успеха и най-сетне и ние да се усмихнем. Надявам се да няма повече напускащи - бяха 15 напоследък. Момчето, което видяхте тук, доста бързо се вписа в колектива.

Ще изиграем една контролна среща по време на паузата в шампионата и ще се реши кой ще остане ", разяснява треньорът на Левски Георги Тодоров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР