Отборът на Левски постигна очаквана победа с 2:0 при визитата

...
Отборът на Левски постигна очаквана победа с 2:0 при визитата
Коментари Харесай

Левски спечели в Стара Загора и финишира трети


Отборът на Левски реализира предстояща победа с 2:0 при визитата си на Верея Стара Загора в среща от последния кръг в Първа лига. С триумфа „ сините “ си подсигуряваха и на процедура третото място в крайното класиране, като в този момент им следва бараж за класиране в Лига Европа. И двете попадения на „ Трейс Арена “ паднаха след почивката и бяха дело на бразилеца Паулиньо. Крилото на столичани откри резултата в 59-ата минута, а 12 по-късно оформи и крайното 2:0 в интерес на своя отбор.

В другия мач, игран по същото време, ЦСКА-София победи Берое с минималното 1:0. Единственото попадение в срещата бе осъществено от Кирил Десподов в 66-ата минута. Малко преди края гостите от Стара Загора останаха с човек по-малко, откакто капитанът на зелено-белите Мартин Райнов получи червен картон.

Така в класирането ЦСКА-София финишира на втора позиция с 81 точки, до момента в който Левски е трети с 64. Берое пък остана на четвъртото място с 59 и по този начин отборът, воден от Александър Томаш пропусна шанса да се бори за място в евротурнирите през лятото.

Това право се падна на Левски, който ще спори със състава на Чермо море, откакто варненци завоюваха плейофите във втората осмица на шампионата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР