Отборът на Левски постигна драматична победа с 3:2 при домакинството

...
Отборът на Левски постигна драматична победа с 3:2 при домакинството
Коментари Харесай

Левски направи зрелищен обрат срещу Ботев на "Герена"


Отборът на Левски реализира трагична победа с 3:2 при семейството си на Ботев Пловдив в среща от 33-ия кръг на Първа лига. Въпреки че на полувремето „ сините “ изоставаха с 0:2, през втората част играчите на Делио Роси стигнаха до цялостен поврат, с който зарадваха своите почитатели в деня, в който се отбелязва 75-годишнина от раждането на легендата на клуба Георги Аспарухов-Гунди.

Жоао Пауло откри резултата на „ Герена “ в 31-ата минута, откакто бе изведен по отличен метод на чиста позиция от Лазар Марин. Две минути по-късно „ канарчетата “ нанесоха втори удар, откакто Стивън Петков засече центриране Филипе Бризола за 2:0 в интерес на Ботев, като първата част приключи при този резултат.

След почивката обаче домакините демонстрираха темперамент и съумяха изцяло да извърнат развоя в своя изгода. Първо Паулиньо понижи изоставането на своя отбор с гол в 70-ата минута, а 15 минути по-късно резервата Ривалдиньо изравни от дузпа.

Буквално в последната минута от постоянното време „ сините “ стигнаха до цялостния поврат, а в воин се трансформира Паулиньо, който осъществя втория си гол в мача за крайното 3:2 в интерес на Левски.

Победата, която бе трета подред в шампионата за столичани ги затвърди на третата позиция в класирането с актив от 59 точки. Ботев остава пети с 49. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР