Отборът на Левски победи Септември София с 4:1 в последната

...
Отборът на Левски победи Септември София с 4:1 в последната
Коментари Харесай

Левски вкара четири на Септември в последната си контрола

Отборът на Левски победи Септември София с 4:1 в последната си контролна среща преди подновяването на борбите в Първа лига, съобщи кореспондент на БГНЕС. На един от помощните терени на стадион " Георги Аспарухов " играчите на Станимир Стоилов демонстрираха мощен футбол в офанзива, с цел да стигнат до безапелационен триумф.

Още в първите минути " сините " изпуснаха две преференциални положения да открият резултата, а по-късно гол на Рикардиньо бе анулиран поради засада. Гостите се възползваха от един от дребното си шансове и поведоха в 38-та минута, когато някогашният нападател на Левски Мартин Петков бе изведен самичък против Николай Михайлов и го преодоля с техничен удар. В добавеното време на първата част Левски получи право да извърши дузпа за игра с ръка на Петков в наказателното поле, а Рикардиньо не сбърка от бялата точка. " Сините " започнаха стремително втората част и пет минути след почивката Вандерсон Цунами направи 2:1 с удар с глава след центриране на Ивелин Попов, а 10 минути по-късно Уелтон също се разписа от непосредствена непосредственост след подаване отдясно на Роналдо. В 74-та минута Марин Петков оформи крайното 4:1 в интерес на домакините, като приключи с глава заучена композиция от корнер на " сините ".

По този метод Левски приключи по позитивен метод зимната си подготовка, а в събота от 17:30 часа отборът посреща Черно море в първия си формален дуел за годината. Заради наказване на " сините ", срещата ще се играе във Велико Търново. За Септември следва домакинство на Арда в неделя от 12;00 часа.

" На този стадий можем да си покриваме всички разноски. Финансираме се от лични доходи и от спонсора, това са парите, които вървят от година и половина. Имаме вяра и че ще можем да намерим по-сериозен вложител, с цел да можем да развиваме играчите. На този стадий се оправяме, нямаме проблеми с заплащането на заплатите. Да, имаме проблеми със отговорностите към страната, които никога не можем да ги покрием толкоз елементарно ". Това съобщи на въпрос на БГНЕС треньорът на Левски Станимир Стоилов след дуела.

" Иска ми се тимът да бъде подготвен, уповавам се футболистите да оценят действително обстановката, в която се намираме. Ако успеем да намерим оптимално бързо ритъма на игра и комбинативността, мисля, че от друго естество няма да имаме проблеми. Много е значимо да се нагласим на метеорологичните условия, най-много положението на тревните покрития, тъй като това пречи на комбинативния футбол, само че би трябвало да играем, тъй че се надявам да стартираме по най-хубавия метод ", разяснява Стоилов.

" В офанзива разполагаме с тримата бразилски футболисти и Марин Петков. Четирима за три позиции, конкуренцията не е толкоз огромна, само че и четиримата се показват на положително равнище. В средата имаме някакви варианти, само че поради наказването на Краев и там сме с двама индивида за една позиция. В отбраната е може би мястото, където имаме конкуренция, изключително двойката централни бранители. Ние съблюдаваме прецизно бюджета, без да излизаме отвън неговите рамки. Всички футболисти, към 15 индивида, се оправиха едно положително равнище. Имам усложнение в избора на титуляри за някои позиции, само че това е добре, а и имаме доста мачове ", сподели той по отношение на конкуренцията в състава.

" Не чакам на никое място, с изключение на в Разград и на Герена, да има положителни условия на игра. Това са двата клубни стадиона, които имат отопление. Изключително ще затрудни качеството на игра. Пак споделям, можеше да се намерения, от другата седмица дават малко по-топли температури ", добави Стоилов, който изрази признателност за премията за най-хубав треньор на България за 2022-ра година. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР