Отборът на Левски осъществи изключително любопитен трансфер. Сините привлякоха 19-годишния

...
Отборът на Левски осъществи изключително любопитен трансфер. Сините привлякоха 19-годишния
Коментари Харесай

Левски все Казахстанския Меси

Отборът на Левски реализира извънредно любопитен трансфер. " Сините " привлякоха 19-годишния Еркебулан Сейдахмет, който е прочут като " Казахстанския Меси ". Младокът идва чартърен на стадион " Георги Аспарухов " от съветския УФА.

Контрактът на надарения футболист с 26-кратните първенци на България е до 31 декември 2019 година. Двата клуба са се разбрали за алтернатива, в която Левски може да откупи най-големия гений на Казахстан. Силните качества на играча са неговата експедитивност и техниката на скорост.

Младокът към този момент е в България, като даже мина сполучливо медицински проби в клиниката " Еуровита " на " Царско село ", където беше посрещнат от своя някогашен треньор Станимир Стоилов. Именно експертът е предложил на изпълнителния шеф на столичани Павел Колев и треньора Георги Дерменджиев. Още на следващия ден той ще направи първа подготовка с екипа на Левски.

Роденият на 4 февруари 2000 година нападател дебютира в националния тим на своята татковина точно против България през март месец предходната година, когато Мъри го пусна титуляр в контролата на " лъвовете " с Казахстан в Унгария. Тогава той престоя 78 минути на терена, а " трикольорите " завоюваха с гол в продължението на Николай Бодуров. Именно капитанът на ЦСКА-София ще би трябвало да го стопира в дербито сред " сини " и " червени " по време на плейофите от Първа лига. /factor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР