Отборът на Левски осъществи два от дългоочакваните трансфери в своите

...
Отборът на Левски осъществи два от дългоочакваните трансфери в своите
Коментари Харесай

Левски привлече Асен Чандъров и Здравко Димитров от Септември

Отборът на Левски реализира два от дълго чаканите прехвърляния в своите редици за това лято. Колегите от " Спортал " оповестяват, че " сините " са привлекли младите звезди на Септември - Асен Чандъров и Здравко Димитров. Новината удостовери и босът на втородивизионния столичен клуб - Румен Чандъров.

Така Петър Хубчев ще има спомагателни разновидности в нападателен проект, където имаше и най-голямо стремежи за привличането на нови играчи.

Асен Чандъров, който има 70 мача в професионалния футбол и осем гола с екипа на Септември, е играл още в Пирин (Разлог) и Ботев (Пловдив). През последната година записа общо 34 дуела със столичния състав, като вкара и четири гола в тях. Според татко му, предложения към атакуващия халф е имало от Румъния и Италия.

Здравко Димитров е крило, чието развиване дълго време е следено от " сините ". Бързакът има 40 мача в професионалния футбол със Септември, в които е вкарал четири попадения. Младокът има и един сезон с екипа на Локомотив (София), с който загуби баража за влизане в елита против Витоша (Бистрица) през 2018 година. Интерес към услугите му през зимата демонстрираше и различен гранд - ЦСКА.

За привличането на въпросните футболисти ТОПСПОРТ Ви заяви още преди няколко месеца.

Така новите играчи на Левски към този момент са петима. Освен Чандъров и Димитров, другите са: Янис Каргас, Милан Миятович и Франко Мазурек. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР