Отборът на Левски обяви сътрудничеството си с нов генерален спонсор.

...
Отборът на Левски обяви сътрудничеството си с нов генерален спонсор.
Коментари Харесай

Левски потвърди ТОПСПОРТ: Има нов генерален спонсор!

Отборът на Левски разгласи съдействието си с нов общоприет спонсор. " Сините " ще бъдат финансирани от компанията " Efbet ", като логото на компанията ще изгрее на централно място върху екипите на столичния гранд.

Отношенията сред двете страни са предоговорени, като до този миг " сините " също получаваха парични средства от букмейкъра, само че сумата беше надалеч по-малка.

Новината заяви първо ТОПСПОРТ .

 Левски не чака Васил Божков, а милиони от <a href=букмейкър " >
Левски не чака Васил Божков, а милиони от букмейкър

Ще бъде подписан нов спонсорски контракт

Презентирането на партньорството ще бъде на следващия ден от 11:30 часа на стадион " Георги Аспарухов ". Ето какво написа в формалната информация от клуба:

" На 18.12.2018 година, ПФК Левски и Еfbet публично ще разгласят обновените договорни връзки сред двете страни и ще показват екипите за сегашния сезон с логото на Еfbet на гърдите.

Пресконференцията ще се организира в гр. София в 11:30 ч. на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " във ВИП залата на бранш " А ".

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов, както и футболистите Николай Михайлов и Станислав Костов ще съставляват футболния клуб, а от страна на Еfbet пратеник ще бъде Валентин Божилов ".

 Черно море дава Левски на съд поради Мехди Бурабия
Левски може да не получи лиценз за европейските клубни шампионати?

Черно море дава " сините " на съд поради Мехди Бурабия

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР