Отборът на Левски надигра с 2:1 след обрат състава на

...
Отборът на Левски надигра с 2:1 след обрат състава на
Коментари Харесай

Левски обърна Локомотив Сф в контрола

Отборът на Левски надигра с 2:1 след поврат състава на Локомотив Сф в контрола сред двата отбора, която се игра на стадион " Георги Аспарухов " в София.

Двубоят започва по-добре за " железничарите ", които откриха резултата още в 9-та минута. Отбраната на Левски не съумя да почисти топката по най-хубавия метод след осъществяване на ъглов удар и тя стигна до Красимир Милошев, който се разписа с диагонален изстрел по земя.

" Сините " стигнаха до изравнителен гол в самия завършек на първата част, когато Илиян Стефанов комбинира с Марин Петков, който мина бранител в " червено-черно " и с удар в близкия ъгъл изравни резултата.

През втората част футболистите на Станимир Стоилов потърсиха и цялостния поврат, само че трябваше да чакат до 84-та минута, когато Антоан Стоянов центрира отдясно, а Билал Бари с удар от въздуха не остави шансове на Дамян Дамянов за крайното 2:1.

За Левски следва още една контрола до края на лятната подготовка, която ще се организира на 5 юли, а противник в нея ще бъде тимът на Етър.

Локомотив Сф пък изиграе инспекция против новака в елита Септември София тази събота (2 юли).
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР