Отборът на Левски излиза тази вечер на „Герена“ в мач

...
Отборът на Левски излиза тази вечер на „Герена“ в мач
Коментари Харесай

Левски ще гони исторически обрат пред празни трибуни

Отборът на Левски излиза довечера на „ Герена “ в мач реванш от втория квалификационен кръг от Лига Европа против АЕК Ларнака. Преди седмица момчетата на Петър Хубчев позволиха тежка загуба с 3:0 в Кипър, която ги изправя пред съвсем непостижимата задача да са първия български клуб отстранил противник след толкоз тежко проваляне в първия дуел. Срещата може да гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута на GONG.BG.

Надеждата за „ сините “ идва от доста положителното първо полувреме в първия дуел в Ларнака, преди злополучния червен картон на Живко Миланов. Възпитаниците н Хубчев направляваха събитията на терена, като нападателят Дени Алар се регистрира със сериозен пропуск рано в дуела. Задачата въпреки всичко ще бъде в допълнение усложнена от неналичието на почитатели на Левски на стадиона, които да вдигнат своите любимци в допълнение.

„ Сините “ реализираха значима победа с 3:1 против Ботев в третия кръг от шампионата, което сигурно ще възвърне увереността в техния лагер. Хубчев не скри, че ще се наложи да играе всичко или нищо.

„ Ясно ми е, че ще би трябвало да рискуваме оптимално. Левски ще излезе да нападна от първата минута. Дали това ще ни е задоволително ще забележим след края на дуела “.

Треньорът на гостите Иманол Идиакес, от своя страна, предизвести своите състезатели, че нищо към момента не е решено, като от тях ще се изисква оптималната централизация през 90-те минути.

Очаква се АЕК да продължи да залага на скица 4-3-3, както и в първия дуел. За Левски отпред на офанзивата се допуска, че ще стартира Станислав Костов, а зад него ще работи Франко Мазурек, който получава късмет да покаже на какво е кадърен, откакто звездата Давиде Мариани беше продаден в състава на Шабаб ал Ахли.

Вероятни сформира:

Левски: Миятович, Горанов, Найденов, Каргас, Рейш, Паулиньо, Мазурек, Станислав Иванов, Тиам, Райнов, Станислав Костов

АЕК Ларнака: Тоньо, Гонзалес, Трайолс, Моисов, Раул, Хевел, Акоран, Тричковски, Састре, Начо Касес, Яну

СЪДИЯ: Глен Найберг (Швеция)
СТАДИОН: "Георги Аспарухов "
НАЧАЛО: 19:30 часа

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР