Отборът на Левски излиза срещу Сараево в последната си проверка

...
Отборът на Левски излиза срещу Сараево в последната си проверка
Коментари Харесай

Левски завършва подготовка срещу друг от европейските си кошмари

Отборът на Левски излиза против Сараево в последната си инспекция през зимната подготовка в Хърватия. Тимът на Славиша Стоянович, който е в серия от три следващи победи, ще се опита да запише нов позитивен резултат. Специалистът няма да пусне оптималния си състав против първенеца на Босна и Херцеговина. Той е взел решение да даде късмет от първата минута и на играчи, които взеха по-малко присъединяване в предните дуели.

Очаква се дебют за " сините " да направи последното попълнение Начо Монсалве. Испанският централен защитник тренира на цялостни обороти, макар че изостава с подготовката си, само че от щаба се надяват, че ще е подготвен за старта на пролетния дял. Каращият проби Луи Нганиони също ще получи късмет, с цел да се опита да се потвърди през Стоянович. Френският ляв защитник игра добре в предната среща с Олимия, само че се вижда, че му липсва игрови темп.

Сараево, който преди девет години в профил сензационно Левски в евротурнирите, няма загуба в локалното състезание от 2019 година и едноличен водач в техния шампионат. Те имат девет точки преднина пред безконечния противник Железничар и гонят трета поредна купа на Босна, която би била шеста в тяхната история. " Виненочервените " ще излязат с най-хубавото против " сините ", които са избрани за най-сериозния съперник в подготовката на тима преди подновяването на шампионата.

До момента в подготовката Левски отстъпи с 1:2 от словенския Домжале, след което победи с 1:0 полския Подбескидзе, с 2:1 словенския Копер и с 1:0 своя словенски призрачен сън от евротурнирите - Олимпия (Любляна).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР