Отборът на Левски е първият български тим, който стартира своята

...
Отборът на Левски е първият български тим, който стартира своята
Коментари Харесай

Цанко Цветанов: Младите футболисти трябва да направят крачка напред в своето развитие

Отборът на Левски е първият български отбор, който започва своята зимна подготовка. В 12:30 часа " сините " отлетяха към Дубай, където ще бъдат на лагер през идващия месец. На тръгване, пред натрупалите се публицисти, малко изявление направи помощник-треньора на клуба - Цанко Цветанов.

" Заминаваме на подготовка с признателност към управлението, че обезпечи този лагер, тъй като Дубай е най-близкото топло място, на което съм сигурен, че няма да пропуснем един подготвителен ден.
 Левски в търсене на новото си футболно ентусиазъм
Левски в търсене на новото си футболно ентусиазъм

Стоилов има значима работа за извършване в Дубай

На този стадий има двама нови, към този момент са те. На този стадий това са играчите, с които ще стартираме подготовката. Всички футболисти ще пътуват за лагера, към този момент нямаме продаден състезател. Не мога да кажа дали се постанова да продаваме. Ако се постанова, управлението ще вземе най-хубавото решение. За мен като треньор би било най-добре всички да останат.

Лично аз чакам, защото бяхме най-младият тим и продължаваме да сме - уповавам се, че всички тези млади футболисти ще създадат крачка напред в развиването си и ще стават все по-добри. Нормално е да не сме удовлетворени от последните резултати. Мисля, че не завършихме по най-хубавия метод годината по тази причина се надявам да стартираме по най-хубавия метод новата ".
 Мишо Вълчев: Дузпите са неприятно стичане на събитията за Левски
Мишо Вълчев: Дузпите са неприятно стичане на събитията за Левски

" Играчите в този клуб постоянно са поставяни напрегнат "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР