Отборът на Левски е фаворит срещу състава на Черно море

...
Отборът на Левски е фаворит срещу състава на Черно море
Коментари Харесай

Ясен Петров: Левски е фаворит срещу Черно море

Отборът на Левски е любимец против състава на Черно море в утрешния бараж за класиране в шампионата Лига Европа, счита Ясен Петров. Бившият треньор и на двата тима дава преимущество на " сините " поради семейството на " Герена ". Срещата е на следващия ден вечер от 20.30 часа на стадион " Георги Аспарухов ".

" Левски е любимец, защото е хазаин и игра в първата шестица. Знаем упоритостите на Левски, който в този момент играе бараж за Европа. Има едно само че, Черно море е неуместен противник за " сините ", като играе доста сполучливо против Левски и нееднократно е поднасял изненади. Дори аз съм взел участие в едно сходно нещо. Има още един заряд, откакто отпред на Черно море е Илиан Илиев, който е задоволително упорит треньор и беше треньор на Левски. Очаквам един интерес бараж, само че любимец е Левски.

Финалът за Купата през 2015 година беше един извоюван мач, който Левски загуби неуместно, само че няма по какъв начин да се вини някой, защото във финалите всяка неточност се санкционира.

Голямото напрежение ще е в Левски. Ще се получи един забавен мач. Това ще е душевен тест за " сините ", които изгубиха финала за Славия, а това е нов край за тях, както и финален късмет за присъединяване в Европа. Смятам, че домакинското преимущество ще се окаже решаващо ", показа Петров пред " Хоризонт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР