Отборът на Левски е бил атакуван за пари от аматьорския

...
Отборът на Левски е бил атакуван за пари от аматьорския
Коментари Харесай

Габровци искат пари от Левски

Отборът на Левски е бил нападнат за пари от аматьорския Янтра, твърди " Меридиан Мач ".
 Трансферната суша в Левски е спряла продажбата на Иван Горанов
Ръководството на клуба от Габрово е имало искания, че " сините " са отмъкнали гения Станислав Иванов без пари.

За задачата шефовете са създали съществено изследване на архива на Зоналния съвет на БФС -Велико Търново. Там обаче са блъснали на камък.

Станислав Иванов попада като футболист на Янтра, само че в подготвителните групи. Така габровци не могат да претендират за пари при негов идващ трансфер.

Наскоро Иванов получи и първата си повиквателна за националния отбор на България. В момента той е на отмора с обичаната си в Барселона.

Междувременно легендата на Левски Кирил Ивков стана следващият обвързван с клуба, който изрази терзанието си по отношение на забавената селекция на " Герена ". Той към момента не може да си отговори и за какво се е стигнало до освобождението на Даниел Боримиров като началник на ДЮШ.

" Не съм осведомен със обстановката в Левски. Знам единствено, че се прибраха от лагера в Добринище. Научаваме множеството неща от медиите. Нещата не са добре. Има ден до старта на подготовката в Австрия, а сме 12 души.

Не знам по какъв начин ще се върви на лагер с толкоз хора. Дано обаче нещата в скоро време да се трансформират. Не разбирам и за какво се стигна до раздялата с шефа на школата Даниел Боримиров ", разяснява досегашният член на Надзорния съвет на Левски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР