Отборът на Левски даде своеобразен старт на новия волейболен сезон

...
Отборът на Левски даде своеобразен старт на новия волейболен сезон
Коментари Харесай

Левски стартира подготовката си за новия волейболен сезон

Отборът на Левски даде самобитен старт на новия волейболен сезон 2022/2023. Тази заран съвсем всички състезатели и треньори на " сините " се събраха в спортната зала " Левски София ", а началото на тренировките даде президентът на клуба Владимир Николов.

" Искам още един път да ви поздравя за по този начин сполучливия минал сезон. Вдигнахме високо летвата и отговорност на всички нас е да дадем всичко от себе си, с цел да защитим достиженията и да надградим. Пожелавам ви да бъдете здрави и да работите старателно за високите цели, които имаме ", съобщи легендата на клуба.

На откриването на сезона участваха всички тимове във възрастите от 14 година до мъже на " синия " клуб. По екип бяха и задграничните попълнения на мъжкия отбор Игор Юдин и Алехандро Торо.

Събитието почете и наставникът на Левски Николай Желязков, който сега готви националния тим за международното състезание.

По-късно към клуба ще се причислят и състезателите, ангажирани в представителните отбори за мъже и юноши до 20 година Това са Светослав Гоцев, Владислав Иванов, Стоил Палев, Венислав Антов, Владимир Гърков, Лазар Бучков и Калоян Ботев.

В отсъствието на Желязков заниманията на мъжете ще бъдат водени от помощника му Христо Цветанов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР