Отборът на Лестър срази с категоричното 4:0 Нюкасъл. Мачът не

...
Отборът на Лестър срази с категоричното 4:0 Нюкасъл. Мачът не
Коментари Харесай

Контрите на Лестър сразиха Нюкасъл

Отборът на Лестър съкруши с безапелационното 4:0 Нюкасъл. Мачът не потегли наред за „ лисиците “, като капитанът на отбора – Джони Еванс напусна наложително терена още в 6-ата минута. Защитникът бе сменен от Бубакари Сумаре. Все отново домакините поведоха с гол от дузпа още преди почивката, а през второто полувреме означиха още 3 безответни попадения.

В 37-ата минута най-активният за Лестър – Джеймс Мадисън бе съборен в наказателното поле, а основният арбитър Питър Банкс не се поколеба да отсъди дузпа. Зад топката застана Юри Тилеманс, който бе непогрешим.

Четвърт час след началото на второто полувреме Харви Барнс и Патсон Дака излязоха сами против Дубравка, англичанинът подаде към африканският таран, за който остана най-лесното.

Десетина минути пред края на срещата, поредна мълниеносна контраофанзива на Лестър мина през Дака, Мадисън и Тилеманс. Последното подаване бе на англичанинът, а белгийският халф от близко вкара втория си гол в мача.

Няколко минути по-късно и най-дейният в състава на домакините – Мадисън означи след композиция с Патсон Дака.

По този метод първенците от 2016 година се изкачиха на 8-ата позиция, като се намират на шест точки зад Уест Хем, който заема четвъртата позиция, която е последна даваща право на непосредствено присъединяване в Шампионска лига. „ Свраките “ пък не престават да са в рисковата зона, заемайки предпоследното 19-о място с еднакъв брой точки с Норич. И двата отбора са с по 10 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР