Отборът на Лестър Сити ще бъде без трима футболисти в

...
Отборът на Лестър Сити ще бъде без трима футболисти в
Коментари Харесай

Сериозни проблеми с контузии в Лестър преди края на сезона

Отборът на Лестър Сити ще бъде без трима футболисти в последните два мача от сезона във Висшата лига.

Полузащитникът Джеймс Мадисън е с контузия на бедрото, а бранителите Бен Чилуел и Кристиан Фукс са с мускулни травми. Лестър победи Шефийлд Юнайтед с 2:0 в четвъртък и остава на четвърто място в класирането, пред Манчестър Юнайтед, който завоюва с 2:0 против Кристъл Палас.

Последните две срещи на "лисиците " са против Тотнъм с неделя и домакинство на Манчестър Юнайтед в последния кръг. Тримата играчи пропуснаха последния дуел на отбора, само че мениджърът Брендън Роджърс съобщи, че травмите ще ги оставят отвън състава до края на сезона. Под въпрос за идващия мач е Марк Олбрайтън, който също е с контузия на бедрото.

"Джеймс и Бен няма да играят до края на сезона, а Марк е под въпрос за уикенда, само че може да е разполагаем за дуела против Манчестър Юнайтед. Кристиан няма да е на линия през останалата част от сезона. Той в действителност може да се възвръща 12-14 седмици. Травмата в слабините му е сериозна ", сподели Роджърс пред кореспонденти.

Рикардо Перейра също е отвън състава поради травма, а централният бранител Чаглар Сьойюнджю е осъден за последните два мача. "Имаме проблеми с контузени играчи, само че това е сутуацията сега, за жалост ", добави Роджърс.
Премиър лийг 37 кръг, неделя 19 юли  Тотнъм 18:00предстои  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР