Отборът на Лестър Сити обмислят да продаде халфа Джеймс Мадисън

...
Отборът на Лестър Сити обмислят да продаде халфа Джеймс Мадисън
Коментари Харесай

Лестър обмисля раздяла с една от звездите си

Отборът на Лестър Сити обмислят да продаде халфа Джеймс Мадисън това лято, защото в клуба желаят да обновят своя състав. Мениджърът Брендън Роджърс желае три нови попълнения, с цел да изведе „ лисиците “ на идващото равнище след слабата сегашна акция, твърди „ Daily Mail “.

Ръководството на Лестър е готово да поддържа Роджърс, само че въздействието на COVID-19 върху техните финанси значи, че те ще би трябвало първо да продадат редица играчи в края на този сезон и съществено обмислят да разрешат на Мадисън да си тръгне за към 50 милиона паунда.

25-годишният полузащитник изигра 40 мача през този сезон и означи 13 гола. Мадисън бе в полезрението на Арсенал, който искаше да го притегли предишното лято, само че в последна сметка откупи правата на Мартин Йодегард от Реал Мадрид.

Лестър също би трябвало да вземе решения по отношение на и Юри Тилеманс, на който му остава още една година от контракта му, като и за Айозе Перес, Келечи Ихеаначо и Чаглар Союнджу. Райън Бертранд, Даниел Амарти и Хамза Чаудури също ще имат оставащи единствено 12 месеца от актуалните си договори.

Мениджърът Роджърс пък желае нов централен бранител, халф и нападател, които незабавно да станат част от титулярите.

Leicester consider selling £50m-rated playmaker James Maddison to fund summer revamp of squad
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР