Отборът на Лестър пропиля удобната възможност да се изкачи до

...
Отборът на Лестър пропиля удобната възможност да се изкачи до
Коментари Харесай

Непредвидимият Лийдс спря похода на Лестър към второто място

Отборът на Лестър пропиля комфортната опция да се изкачи до второто място във Висшата лига. Този следобяд " лисиците " позволиха цялостен поврат и преклониха глава пред непредвидимия Лийдс с 1:3. Така " сините " към този момент са съществено застрашени и за " бронзовата " си позиция, в случай че по-късно през днешния ден първенците от Ливърпул стигнат до позитивен резултат в дербито против Уест Хям.

Селекцията на Марсело Биелса пък постави завършек на серията си от два мача без победа и за следващ път показва, че може да се показва оптимално сполучливо против всеки един конкурент от горната половина на таблицата.
 Челси победи Бърнли с 2:0 във Висшата лига
Томас Тухел с първа победа като управител на Челси

" Сините " надиграха Бърнли с 2:0 на " Стамфорд Бридж "

Всичко за селекцията на Брендън Роджърс започва привидно съвършено, откакто резултатът в интерес на " лисиците " бе открит в 13-ата минута. Харви Барнс потегли мощно през центъра, а скоростта му се оказа огромен проблем за защитата на Лийдс. Последва бърза замяна на пасове сред него и Джеймс Мадисън, с цел да може футболистът с №15 да огорчи Меслие.

Радостта на " сините " обаче не продължи изключително дълго, защото резултатът беше възобновен след 120 секунди. Три паса бяха безусловно задоволително, с цел да може кълбото да стигне до Стюърт Далас, който от комфортна позиция възвърне паритета.
 Астън Вила завоюва гостуването си на Саутхямптън с 1:0 във Висшата лига
Рос Баркли и ВАР побутнаха Вила към триумфа против Саутхямптън

Драматичен мач на " Сейнт Мери "

До почивката, на " Кингс Пауър " можеше да паднат още два гола, които не бяха зачетени поради засади. Така разочарованието беше за Харви Барнс и Матеуш Клих.

В 71-ата минута, селекцията на Марсело Биелса нанесе своя финален удар. Рафиня матира защитата на Лестър с пас за Патрик Бамфорд, а звездата на йоркширци не пропусна опцията да насочи безпощадно своя изстрел в горния ляв ъгъл на Шмайхел.

До края Лестър потърси с всички сили изравняването, само че вместо това " откри " третия гол в своята врата. Провалено статично състояние откри късмет за бърза контра на Лийдс. В обстановка трима на един, Патрик Бамфорд комбинира с Джак Харисън, който на празна врата оформи крайното 1:3.
 Арсенал и Манчестър Юнайтед приключиха 0:0 в мач от Висшата лига
Редица пропуски лишиха дербито Арсенал - Манчестър Юнайтед от краен победител

Здрава борба на " Емиратс "

ЛЕСТЪР - ЛИЙДС 1:3

1:0 Барнс (13 " ), 1:1 Далас (15 " ), 1:2 Бамфорд (70 " ), 1:2 Харисън (84 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР