Отборът на Лестър победи с минималното 1:0 Бирмингам в двубой

...
Отборът на Лестър победи с минималното 1:0 Бирмингам в двубой
Коментари Харесай

Лестър се измъчи, но продължава напред в ФА Къп

Отборът на Лестър победи с минималното 1:0 Бирмингам в дуел от 1/8-финалите на ФА Къп. Ценното попадение за домакините падна чак в 83-тата минута и бе дело на Рикардо Перейра.

"Лисиците " бяха по-добри още от началото на дуела, само че по този начин и не успяваха да материализират напъните си. Още в 6-ата минута Денис Прат шутира, само че ударът му бе блокиран от бранител.

Последваха спокойни минути, в които Бирмингам одобри играта в личната си половина и се защитаваше ловко. В 36-ата минута даже Кристиан Педерсен насочи изстрел, само че опитът му бе блокиран.

През втората част Лестър тотално надиграваше съперника. Бен Чилуел опита да прати топката в мрежата на Бирмингам, само че топката прелетя на косъм от дясната греда.

Два роследователни опита на Джеймс Мадисън също не доведоха до нищо рисково за Лий Камп.

В 75-ата минута топката най-накрая бе вкарана в мрежата, само че попадението на Келечи Ихеаначо бе анулирано поради засада.

Малко по-късно "лисиците " поведоха в резултата с гол на Рикардо Перейра, който бе оставен безусловно непокрит и насочи съвършен невисок удар с глава.

Попадението на Перейра бе последната забавна обстановка в дуела и то бе задоволително, с цел да класира "лисиците " на 1/4-финалната фаза.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР