Отборът на Легия (Варшава) е новият шампион на Полша. В

...
Отборът на Легия (Варшава) е новият шампион на Полша. В
Коментари Харесай

Легия спечели титлата в Полша, българският Сандеция изпадна

Отборът на Легия (Варшава) е новият първенец на Полша. В последния си мач за сезона столичани победиха с 2:0 като посетител отбора на Лех (Познан) и по този метод удържаха 1-ото място в крайното класиране с 3 точки повече от преследвача Ягиелония, който се задоволи със сребърните медали. На третата позиция пък приключва точно Лех с 10 точки зад първенеца.

В същото време отборът на Сандеция, където играят българите Пламен Крачунов и Александър Колев, се сбогува с елита. В последния кръг на плейофа за оставане, тимът от Нови Сонч направи тъждество 1:1 против отбора на Симеон Славчев Лехия (Гданск), само че това бе незадоволително и Сандеция остана на последното място в крайното класиране. Лехия пък се избави завършвайки на 5-ото място в долната осмица.

Погон със Спас Делев също остава в Екстракласата и следващата година. Отборът от Шчечин от дълго време бе сигурен за бъдещето си, само че все пак в последния кръг записа безапелационен триумф с 4:1 в гостуването си на Краковия и завъши на 3-ото място във втората осмица. Делев не взе присъединяване в този мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР