Отборът на Лече сложи край на негативната си серия от

...
Отборът на Лече сложи край на негативната си серия от
Коментари Харесай

Лече спря черната си серия

Отборът на Лече постави завършек на отрицателната си серия от 11 следващи мача във всички шампионати без победа, откакто на собствен терен надигра новака Фрозиноне с 2:1 в среща от 16-ия кръг на Серия " А ". Успехът на " жълто-червените " пристигна с голове на Роберто Пиколи и Илбер Рамадани, вкарали идентични голове във вратата на Стефано Турати. За гостите първото попадение в Серия А на Кайо Жорже не беше задоволително за нищо.

Въпреки отрицателните резултати, домакините не бяха напълно обезверени, защото идваха от четири следващи равенства, включително с Милан и Болоня. Още в 11-ата минута те откриха резултата, въпреки това да се случи с помощта на двойна неточност на вратаря Стефано Турати. Най-напред пасът му към бранител беше кръстосан от Ламек Банда, след което разреши на Роберто Пиколи да го изненада с изстрел долу до близката греда. Само след 23 минути с помощта на намесата на системата за видеопомощ за съдиите (ВАР) беше отсъдена дузпа поради фаул против Матео Брешанини. Кайо Жорже я вкара за 1:1.

Минута преди края на постоянното време домакините стигнаха до триумфа. Отново Пиколи беше в основата, откакто неговият удар затрудни оптимално Турати. Избитата от стража топка обаче отиде в Рамадани, който я прати във вратата.

С тази победа Лече изпревари Фрозиноне и се подреди на 11-о място с 20 точки. Гостите пък остават 13-и с 19.
 Лече и Болоня не излъчиха победител
Лече и Болоня не излъчиха победител

Това е четвърто следващо тъждество за тима на Лече
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР