Отборът на ЛеБрон Джеймс победи със 170:150 (40:39, 60:41, 46:45,

...
Отборът на ЛеБрон Джеймс победи със 170:150 (40:39, 60:41, 46:45,
Коментари Харесай

Отборът на ЛеБрон Джеймс победи тима на Кевин Дюрант в Мача на звездите

Отборът на ЛеБрон Джеймс победи със 170:150 (40:39, 60:41, 46:45, 24:25) отбора на Кевин Дюрант в 70-ото издание на " Мача на звездите " в НБА, което се организира тази нощ в Атланта.

Гръцкото крило на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо от отбора на ЛеБрон Джеймс беше най-резултатен в мача с 35 точки. Той беше определен и за най-полезен състезател в срещата.

" Просто се развличам. Понякога, когато се забавлявате и не мислите за резултата, просто оставяте инстинктите ви да надделеят ", сподели гръцката звезда.

ALL of 2021 in Atlanta took place on March 7, with the community taking center stage!
— NBA (@NBA) Стеф Къри добави 28 точки, а Деймиън Лилард от Портланд записа 32.

За отбора на Дюрант Кайри Ървинг от Бруклин се отличи с " дабъл-дабъл " - 24 точки и 12 асистенции, а Брадли Бийл от Вашингтон осъществя 26 точки.

Кевин Дюрант (Бруклин) пропусна дуела поради травма, а ЛеБрон Джеймс (Лос Анджелис Лейкърс) вкара единствено 4 точки.

The TOP PLAYS from the 2021 Game!
— NBA (@NBA) Джеймс прекара по-голямата част от мача на пейката. Той игра по-малко от 13 минути и не се завърна на игрището през второто полувреме. Вместо това хапна лека закуска на пейката.

" Мисля, че той има бъдеще като общоприет шеф. ЛеБрон постоянно е прав ", сподели Лилард.

Решена да организира шоуто поради приходите от малкия екран и международната марка на лигата, НБА провежда срещата в най-вече празна зала, а атмосферата беше основана изкуствено поради телевизионната публика. В залата с потенциал 17 000 места имаше напълно малко специфични посетители, а тя беше превърната в гигантско телевизионно студио.

Steph with his 2nd!
— NBA (@NBA) Преди мача се организираха другите състезания. Победител в стрелбата от тройката стана баскетболистът на Голдън Стейт Стеф Къри, в състезанието за умения първи е Домантас Сабонис от Индиана, който победи Никола Вучевич от Орландо.

Номер 1 при забивките е Анфърни Саймънс от Портланд, който съвсем целуна кръга в последната си забивка.

Часове преди дуела стана ясно, че Джоел Ембийд и Бен Симънс от Филаделфия няма да вземат участие поради контакт със инфектиран с ковид.

Enjoy every moment
— Giannis Ugo Antetokounmpo (@Giannis_An34) Заради пандемията от COVID-19 да първи път надпреварите за умения, за изстрели от зоната за три точки и за забивки бяха в един ден с Мача на звездите.

71-ото издание на спектакъла ще се организира на 20 февруари 2022 година в Кливланд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР