Отборът на Лайпциг постигна класическа победа с 3:0 при гостуването

...
Отборът на Лайпциг постигна класическа победа с 3:0 при гостуването
Коментари Харесай

Лайпциг помрачи дебюта на Дол начело на Хановер 96

Отборът на Лайпциг реализира класическа победа с 3:0 при гостуването си на Хановер 96 в първа среща от 20-ия кръг на Бундеслигата. Това бе формалният дебют на Томас Дол отпред на хановерци, който размени на поста Андре Брайтенрайтер. Ключова за крайния излаз на дуела се оказа 45-та минута, в която гостите поведоха в резултата посредством Марсел Халщенбергер, който откри от дузпа.

Това като че ли умъртви ентусиазма на домакините, които през втората част инкасираха нови две попадения. На два пъти прецизен бе Уили Орбан, като за първия му гол помощник бе Халщенбергер, а при второто попадение точният пас даде Емил Форсберг. Така Хановер 96 може да се озове на дъното в таблицата, в случай че Нюрнберг не загуби семейството си на Вердер Бремен.

Тимът на Дол остава на четири точки от избавителната зона, до момента в който Лайпциг се приближи на две точки от третия в класирането Борусия Мьонхенгладбах. В идващия кръг Хановер приема вкъщи Нюрнберг, а Лайпциг играе в къщи с Айнтрахт Франкфурт. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР