Отборът на Лацио се наложи с 4:3 като гост на

...
Отборът на Лацио се наложи с 4:3 като гост на
Коментари Харесай

Лацио надви Специя в луд мач, Петко Христов с гол и асистенция срещу римските орли

Отборът на Лацио се наложи с 4:3 като посетител на Специя в зрелищен мач от 35-ия кръг на италианската Серия А. С гол и асистенция за домакините се регистрира родният национал Петко Христов, който започва втора поредна среща като титуляр и приключи мача с най-висока оценка измежду съотборниците си.

Головата фиеста стартира в деветата минута, когато Христов асистира на Аду, с чийто гол Специя излезе напред. След 33 минути игра Имобиле бе прецизен от дузпа и възвърне равенството.

Две минути по-късно обаче Агудело върна задатъка на своите, а в добавеното време на първата част бе анулиран нов гол на Специя поради засада.

Десетина минути след подновяването на играта Проведел имаше нещастието да си означи автогол и направи резултата 2:2.

Секунди по-късно обаче пристигна моментът на българския национал, който засече центриране от директен свободен удар и с прелестен удар с глава още веднъж изведе Специя напред, радвайки почитателите по трибуните.

В 68-ата минута обаче Милинкович-Савич направи 3:3, а в последната минута от постоянното време Ачерби донесе успеха на "римските орли ".

Така Лацио се върна към успехите и към този момент има 59 пункта на петата позиция, до момента в който Специя подреди трета поредна загуба и остава с 33 точки на 16-ото място.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР