Отборът на Лацио постигна гръмка победа с 4:0 при домакинството

...
Отборът на Лацио постигна гръмка победа с 4:0 при домакинството
Коментари Харесай

Лацио вкара четири гола на Милан в Рим, Скудетото изглежда мираж за росонерите“


Отборът на Лацио реализира гръмка победа с 4:0 при семейството си на първенеца Милан в дерби дуел от 19-ия кръг на италианската Серия А.

„ Римските орли “ откриха резултата на митичния стадион „ Олимпико “ в четвъртата минута, когато Матия Дзакани получи топката по левия фланг, нахлу в наказателното поле на „ росонерите “ и пусна паралелен пас по змея, като Луис Алберто и Фелипе Андерсон оставиха топката за Сергей Милинкович-Савич, който с изстрел от придвижване прати кълбото в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от Чиприан Татарушану.

Лацио удвои преднината си в 38-ата минута. Педро пусна извеждащо подаване по земя на границата на вратарското поле на Милан към Адам Марушич, който стреля диагонално от дребен ъгъл, топката се отби ниско в дясната греда, а връхлитащият Дзакани с тяло я вкара в опразнената врата.

Съставът на Маурицио Сари направи резултатът типичен в 67-ата минута, когато Пиер Калюлю събори на тревата Педро, който нахлу в наказателното поле на гостите и основният рефер Марко ди Бело отсъди дузпа в интерес на Лацио. Зад топката застана Луис Алберто, който с мощен изстрел прати топката под горната греда за 3:0.

Домакините оформиха крайния резултат четвърт час преди края на постоянното време. Дзакани комбинира с Луис Алберто в пеналтерията на „ росонерите “, реализаторът на третия гол за Лацио пусна по диагонал подаване по земя към Фелипе Андерсон, който флацов изстрел малко пред „ бялата “ точка прати топката в долния ляв ъгъл на стража Татарушану.

В класирането Милан е втори с актив от 38 точки, на 12 пункта зад водача Наполи. Лацио е трети с 37 точки, колкото има и четвъртия Интер, само че „ нерадзурите “ са по-лоша голова разлика.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР