Отборът на Лацио посреща Интер в едно от дербитата от

...
Отборът на Лацио посреща Интер в едно от дербитата от
Коментари Харесай

Лацио посреща Интер в дербито от 3-ия кръг в Италия

Отборът на Лацио посреща Интер в едно от дербитата от 3-ия кръг на Серия А. Двубоят е довечера от 21:45 часа и може да го наблюдавате в директно предаване по MAX Sport 3 HD.

Двата отбора дават обещание здрава борба в италианската столица. Лацио записа четири точки в първите си два мача от акцията. В същото време Интер е непогрешим до този миг с две победи.

„ Нерадзурите ” стигнаха до успехите си без да блестят с играта си, само че все пак през днешния ден още веднъж са любимец против отбора на Маурицио Сари. Гостите разчитат най-много на атомното си нахлуване в лицето на Ромелу Лукаку и Лаутаро Мартинес. И двамата към този момент съумяха да се разпишат в първите мачове от акцията.

Друг огромен плюс за наставника Симоне Индзаги е фактът, че той няма никакви проблеми с контузени или осъдени състезатели и ще разчита на всичко най-хубаво от състава си. Във вторник следва различен мач за Интер – против Кремонезе, само че надали през днешния ден ще забележим съществени ротации в гранда от Милан.

В същото време Лацио би трябвало да надгради над разочароващото тъждество с Торино в предишния кръг. „ Небесносините ” стигнаха единствено до 0:0. Добрата вест за Маурицио Сари е завръщането в състава на титулярния пазач Луос Максимиано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР