Отборът на Лацио не успя да надвие Витес на Олимпико

...
Отборът на Лацио не успя да надвие Витес на Олимпико
Коментари Харесай

Резервите на Лацио не биха, Ница и Балотели стигнаха елиминациите

Отборът на Лацио не съумя да надвие Витес на " Олимпико " в дуела от Лига Европа. Срещата приключи 1:1, само че би трябвало да се означи, че " орлите " към този момент си бяха обезпечили класиране за идващия стадий на втория по мощ европейски клубен шампионат. Поради тази причина наставникът на италианците Симоне Индзаги беше заложил на доста аварийни състезатели, което означаваше отмора за титулярите.

Гостите от Холандия започнаха по-силно и това докара до техен ранен гол. В 13-ата минута нападателят Бриан Линсен не остави шансове на стража на лациалите Иван Варгич и с удар под гредата резултатът бе открит. В края на полувреме Луис Алберто с превъзходен изстрел направи 1:1. Това бе първи гол в Лига Европа за испанското крило. С полученото тъждество римляните оставиха единствено въпросителната относо първото място в тази четворка.

По същото време Ница удари белгийския Зюлте-Варегем с 3:1. Това постави завършек на главните въпросителни в групата. Италианската звезда на френския състав Марио Балотели се регистрира с две попадения, единият пристигна от дузпа, а бранителят Адриен Тамез бе създател на третия гол. Бриан Хамалайнен вкара почетния гол за гостите.

Лацио - Витес 1:1

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

Ница - Зюлте-Варегем 3:1

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

Класиране:

1. Лацио 10 точки
2. Ница 9 точки
3. Зюлте-Варегем 4 точки
4. Витес 2 точки Лига Европа 5 кръг, четвъртък 23 ноември  Лацио 1:1краен резулат  Витес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР