Отборът на Лацио не срещна никакви проблеми срещу Каляри в

...
Отборът на Лацио не срещна никакви проблеми срещу Каляри в
Коментари Харесай

Лацио не срещна проблеми срещу Каляри и се настани в Топ 4

Отборът на Лацио не срещна никакви проблеми против Каляри в днешния мач от 17-ия кръг в Серия " А ".

" Римските орли " записаха безапелационна победа с 3:1, като две от попаденията за домакините паднаха още първата част на срещата.

 Снимка 396898
Източник:

Резултатът бе открит в 12-ата минута, когато Милинкович-Савич доближи до отбита топка в наказателното поле и незабавно я изстреля към вътрешната част на вратата, разписвайки се за 1:0. Второто попадение за домакините не закъсня и в 23-ата минута, Лацио към този момент водеше с 2:0. Точен бе Франческо Ачерби, който не сбърка от близко и изпрати топката в мрежата, увеличавайки преднината за своя тим.

Гостите имаха тъкмо две офанзиви за първите 45 минути. Първо в 20-ата, Артур Йонита засече центриране в наказателното поле, само че след удара му, кълбото профуча настрана и излезе в навън. Втората опция пристигна секунди преди последния съдийски сигнал за първото полувреме. Тогава Фараго получи доста хубаво подаване в пеналта, само че не съумя да изненада вратаря и той улови топката след шута му.

 Снимка 396897
Източник:

В 67-ата минута, Сенад Лулич оформи класическото 3:0, откакто невъзмутимо мушна топката в десния ъгъл на вратата незабавно откакто получи извеждащо подаване. Вратарят на гостите просто нямаше късмет в тази обстановка.

В самия завършек на дуела, гостите означиха почетно попадение, дело на Жоао Педро, който се разписа от дузпа, само че времето просто не им разреши да създадат освен това в този мач.

След тази победа, Лацио зае четвъртото място в Серия " А " с актив от 28 точки, до момента в който Каляри е 13-ти със 17.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР