Отборът на Лацио допусна загуба с 1:2 в днешното си

...
Отборът на Лацио допусна загуба с 1:2 в днешното си
Коментари Харесай

Последният в Италия препъна десет от Лацио, Каляри с победа, но Десподов отново не игра

Отборът на Лацио позволи загуба с 1:2 в днешното си домакинство на Киево.

След малко повече от половин час игра, " римските орли " останаха с човек по-малко, откакто Сергей Милинкович-Савич получи пряк червен картон поради доста жестоко влизане в краката на противник. Малко по-късно, след помощ от ВАР технологията, основният рефер не отсъди дузпа в интерес на домакините, макар че състезател на гостите игра с ръка в наказателното си поле.
 Снимка 419277
Източник:

След подновяването на играта, Емануил Винято откри резултата за Киево, откакто я мушна от близко в долния десен ъгъл за 1:0. Само две минути по-късно, неговият съотборник Перпарим Хетемай удвои, откакто получи " доставка " на главата от Депаоли и стрелна кълбото в мрежата за 2:0.

В 67-ата минута, " орлите " понижиха изоставането си. Хоакин Хореа подаде към Фелипе Кайседо, който си освободи нужното пространство в наказателното поле и шутира, намирайки очертанията на вратата за 1:2. За страдание на домакините обаче, нова смяна в резултата в тяхна изгода по този начин и не настъпи.

След тази загуба, Лацио продължава да е с 52 точки на осмото място, до момента в който Киево е финален с 14.
 Снимка 419276
Източник:

В другата среща от кръга в Италия, Каляри победи Фрозиноне с минималното 1:0. Единственото попадение бе дело на Жоао Педро, който се разписа от дузпа в 27-ата минута.

Българският национал Кирил Десподов бе в групата за мача, само че по този начин и не се появи на терена, а отборът му не приключи дуела в цялостен състав, откакто в 80-ата минута, Фараго получи втори жълт и надлежно червен картон.

С тези три точки, неговият Каляри събра актив от 40 на десетата позиция, до момента в който Фрозиноне е 19-ти с 23.
 Снимка 419284
Източник:

Резултати от 33-ия кръг в Серия " А ":

Болоня - Сампдория 3:0

Дженоа - Торино 0:1

Емполи - СПАЛ 2:4

Удинезе - Сасуоло 1:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР