Отборът на Лас Вегас спечели с 5:3 над Ванкувър и

...
Отборът на Лас Вегас спечели с 5:3 над Ванкувър и
Коментари Харесай

Лас Вегас и Далас с победи на Запад

Отборът на Лас Вегас завоюва с 5:3 над Ванкувър и поведе с 3-1 победи в серията им от втория кръг на плейофите в Западната конференция на НХЛ.

Макс Пачорети се отличи с два гола и асистенция, а Чандлър Стивънсън, Нейт Шмид и Вилям Карлсон също осъществиха. Марк-Андре Флюри избави 27 изстрела.

Елиас Петерсон, Бо Хорват и Тайлър Тофоли вкараха за канадците, които позволиха поврат от 3:2 до 3:5 след три безответни попадения в третата част.
Далас също поведе с 3-1 победи в другия полуфинал на Запад, откакто завоюва четвъртата среща против Колорадо с 5:4.

Тексасците взеха типичен задатък с голове на Джон Клингберг, Радек Факса и Джейми Бен в първите 10:45 минути на мача, само че противникът понижи до 2:3 във втория интервал с голове на Валери Ничушкин и Кейл Мейкър.

Рууп Хинц и Денис Гурянов възвърнаха задатъка на Далас с два бързи гола в разстояние на 32 секунди в третия интервал, а до края Ничушкин и Владислав Наместников единствено направиха загубата на Колорадо по-почетна.

Факса добави две асистенции за спечелилите, а Антон Худобин избави 33 удара.

Звездата на Колорадо Нейт МакКинън даде една асистенция и продължи рекордната си в историята на клуба серия от 12 следващи мача с точка в плейофите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР