Отборът на Кротоне надви с 2:1 като гост Удинезе в

...
Отборът на Кротоне надви с 2:1 като гост Удинезе в
Коментари Харесай

Кротоне мечтае за спасение след обрат срещу изпадналия в кома Удинезе

Отборът на Кротоне надделя с 2:1 като посетител Удинезе в дуел от 34-ия кръг на италианското състезание. Така Кротоне се зимъкна от зоната на изпадащите и сега заема 17-а позиция в подреждането с 31 точки. С 2 по-малко е 18-ият СПАЛ 2013, който е първият отбор под чертата.

Удинезе пък към този момент натрупа 11 следващи загуби и към този момент би трябвало да мисли за оставането си в елита и през идващия сезон. “Зебрите” са 14-и в класирането с 33 точки.

Мачът в действителност чудесно за домакините от Удине, които още в 6-ата минута поведоха с 1:0 с прекрасен гол на Кевин Лазаня. Нападателят обработи чудесно топката на границата на наказателното поле на Кротоне, обърна се и с превъзходен изстрел даде задатък на отбора си в резултата.

Радостта на домакините продължи единствено секунди, откакто още в 7-ата минута Сими Нванкво изравни, засичайки по ослепителен метод центриране на Андреа Налини отляво. Четири минути преди края Давиде Фараони донесе скъпата победа на футболистите на Валтер Дзенга. След удар на Сими топката се отклони от тялото на състезател на Удинезе и попадна във Фараони, който се възплозва от разкрилия се малко инцидентно късмет и изпрати кълбото в мрежата зад Албано Бицари.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 34 кръг, неделя 22 април  Удинезе 1:2краен резулат  Кротоне
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР