Отборът на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия Ал-Насър уволни треньора

...
Отборът на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия Ал-Насър уволни треньора
Коментари Харесай

Официално: Роналдо и компания останаха без треньор

Отборът на Кристиано Роналдо в Саудитска Арабия Ал-Насър уволни треньора Рюди Гарсия в четвъртък, след по-малко от година отпред на отбора, заяви " Ройтерс ". Това решение е взето от шефовете на отбора поради напрежение в съблекалнята и става броени дни преди основния мач против първенеца Ал-Хилал. Гарсия, който е някогашен треньор на Олимпик Марсилия и Рома, подлага на критика играчите след равенството с Ал Фейха (0:0) предходната неделя. 

" Резултатът е неприятен, не съм удовлетворен от играчите ", сподели той тогава. Местните медии настояват, че връзките на Гарсия с играчите са довели до раздялата, както и недоволството от стила на игра на тима. Ал-Насър, който подписа договорка с Роналдо за повече от 200 милиона $, завоюва 7 точки от последните си 4 мача, като се смъкна на второ място в класирането - на три точки зад Ал-Итихад. 
 Треньорът на Кристиано и Ал-Насър освободен поради спор с играчите? Треньорът на Кристиано и Ал-Насър освободен поради спор с играчите?
До края на шампионата остават седем кръга. Ал-Насър загуби финала за Суперкупата на Саудитска Арабия от Ал-Итихаз през януари и не е печели против никой от директните си съперници - Ал-Итихад, Ал-Хилал и Ал-Шабаб. До края на сезона Роналдо и компания ще бъдат водени от досегашния ментор на отбора до 19 години Динко Йеличич.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР