Отборът на Кристъл Палас победи с 1:0 Бърнли в мач

...
Отборът на Кристъл Палас победи с 1:0 Бърнли в мач
Коментари Харесай

Кристъл Палас излъга Бърнли

Отборът на Кристъл Палас победи с 1:0 Бърнли в мач от 23-ия кръг на Премиър лийг. Единственото попадение означи Бакари Сако в средата на първата част, а гостите могат да съжаляват за загубата, защото заслужаваха да стигнат най-малко до точката. В 21-ата минута французинът получи топката по лявото крило и откакто залъга Джейм Траковски съумя да откри междина за пукотевица. Ударът му изненада Ник Поуп и вратарят не съумя да се намеси по най-хубавия метод.

През втората част двата отбора изиграха много отворен мач, само че до ново попадение в срещата не се стигна. В края на мача домакините могат да бъдат удовлетворени, че не позволиха гол във вратата си, защото гостите имаха няколко положителни състояние, пропуснати от Траковски и Фил Бардсли.

По този метод Кристъл Палас записа втора поредна победа и с актив от 25 точки заема 12-а позиция. Бърнли пък навлиза във все по-сериозна рецесия и към този момент шест мача няма триумф. Все отново положителните мачове на отбора предните месеци ги оставят надалеч от рисковата зона и на удобната седма позиция с 34 точки.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 23 кръг, събота 13 януари  Кристъл Палас 1:0краен резулат  Бърнли
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР