Отборът на КПС Варна се класира за финала на държавното

...
Отборът на КПС Варна се класира за финала на държавното
Коментари Харесай

Драма с дузпи срещу Аква спорт прати КПС Варна на финал в държавното по водна топка

Отборът на КПС Варна се класира за финала на държавното състезание по водна топка за мъже. Това стана след победа с осъществяване на дузпи в полуфинала против градския противник Аква спорт. Финалната четворка се организира в Бургас.

Двубоят бе много оспорван и мина през няколко обрата. Последната четвъртина стартира с два гола задатък за играчите на Найден Найденов - 6:4, само че в последна сметка Аква спорт стигна до крайното 6:6.

Така финалистът трябваше да бъде избран след осъществяване на дузпи. 5-метровите удари бяха по пет, като играчите на КПС Варна вкараха четири от тях, а противникът им - три.



В момента се играе вторият полуфинал сред столичните ЦСКА и Локомотив-Никола Нанов.



Аква спорт ще играе на следващия ден в 15 ч. против изгубилия отбор в спор за бронзовите медали, а в 17,00 КПС Варна ще опита да направи дубъл, откакто преди месец завоюва и шампионата за Купата на България. Финалният мач ще се излъчи непосредствено по Българска национална телевизия 3, която предава директно и двата полуфинала през днешния ден.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР