Отборът на Ковънтри осъди проявите на расизъм, насочени към своя

...
Отборът на Ковънтри осъди проявите на расизъм, насочени към своя
Коментари Харесай

От Ковънтри осъдиха прояви на расизъм към свой играч

Отборът на Ковънтри осъди деянията на расизъм, ориентирани към своя футболист Фанкати Дабо след загубата на финала в плейофите на Чемпиъншип против Лутън Таун. Десният бек на " небесносините " пропусна решаващата дузпа при 11-метровите удари на " Уембли " в края на предходната седмица, което обезпечи триумф с 6:5 за противника и класиране в Премиър лийг.

" Съобщенията, изпратени до Фанкати, бяха отвратителни. При нас няма място за хора, изпратили такива послания. Социалните медии не са укритие за тези мнения. Ние и нашите сътрудници подкрепихме футболиста. Няма да се колебаем да предприемем дейности против тези хора. Няма място за дискриминация и всякаква форма на расизъм ", съобщи притежателят на Ковънтри - Дъг Кинг.

“Небесносините ” са почнали работа дружно с управляващите, Футболната лига и Асоциацията на професионалните футболисти, с цел да открие хората, виновни за расистките известия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР