Отборът на Кот д`Ивоар изпусна втора победа в . Слоновете

...
Отборът на Кот д`Ивоар изпусна втора победа в . Слоновете
Коментари Харесай

Кот д'Ивоар изпусна Сиера Леоне, Тунис с разгромна победа

Отборът на Кот д`Ивоар изпусна втора победа в . " Слоновете " приключиха нарано с отбора на Сиера Леоне 2:2 в под напрежение мач. Въпреки че Себастиан Алер и компания преобладаваха по брой основани положения, триумфът беше изтърван в края.
В 10-ата минута Умару Бангура фаулира противник в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. Зад топката застана Франк Кеси, само че Мохамед Камара извади удара на халфа на Милан с героична интервенция. В 25-ата минута Себастиан Алер въпреки всичко съумя да означи с акуратен удар. В 39-ата минуа Мохамед Турей можеше да изравни, само че Бадра Сангаре избави.
В 55-ата минута Сиера Леоне стигна до гол. Муса Ноа Камара овладя топката в наказателното поле и я прати в мрежата. Кот д`Ивоар върна преднината си посредством Никола Пепе в 65-ата минута. Играчът на Арсенал не срещна проблеми след независима акция. Уилфред Заха и Бадра Сангаре също сътвориха рискови положения.
И тъкмо секунди преди последния съдийски сигнал Ал Хаджи Камара се възползва от неточност в отбраната на " слоновете " и изравни.
Така в групата Кот д`Ивоар има 4 точки и е водач. Сиера Леоне има 2. Последният мач на Кот д`Ивоар ще бъде против Алжир, до момента в който за Сиера Леоне следва дуел с Екваториална Гвинея.
В различен мач Тунис разгроми Мавритания с 4:0. Още в 4-ата минута Махлути откри резултата, а Хазри удвои в 9-ата минута. Отново Хазри в 64-ата и Джазири в 66-ата донесоха триумфа на арабската страна. Така в група F Тунис записа първи три точки и е трети след Гамбия и Мали, които имат по 4. За Тунис следва мач с Гамбия, до момента в който Мавритания се изправя против Мали.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР