Отборът на Консар (Равена) реши да прекрати участието си в

...
Отборът на Консар (Равена) реши да прекрати участието си в
Коментари Харесай

Равена прекрати участие в Суперлигата на Италия! Алекс Грозданов се прибира в България

Отборът на Консар (Равена) реши да приключи присъединяване си в италианската волейболна Суперлига.
 Волейболисти с бясно предизвикателство (видео)
Преди няколко дни от Серия А взеха решение да прекратят за в този момент сезона, на който още не се бяха изиграли всички дуели от постоянния сезон, а в бъдеще обмисляха сезонът да продължи с плейофи през юни месец.
 Алекс Грозданов и Равена взеха гейм на Перуджа @@@

От Консар (Равена), където играе националът Алекс Грозданов, и Киоене (Падуа) взеха решение да разхлабен тимовете си и да не продължат присъединяване, макар че и двата отбора бяха измежду първите 8 тима и по устав трябваше да продължат присъединяване в плейофите, научи Sportal.bg.
 Алекс Грозданов и Равена взеха гейм на Перуджа @@@
“Вчера от управлението на Равена се свързаха с всички играчи и ни оповестиха, че за нас сезонът е завършен, тъй че който желае и има опция може да се прибира по родните си места. За благополучие на следващия ден има полет за България от летището в Милано, който е проведен от Българското посолство в Италия и аз ще мога да се прибера с него вкъщи. Естествено ще последва 14 дни карантина, които ще прекарам вкъщи в София, само че тава са разпоредбите и аз ще ги спазвам”, съобщи Алекс Грозданов особено пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР