Отборът на Канада е съвсем близо до първо, от 36

...
Отборът на Канада е съвсем близо до първо, от 36
Коментари Харесай

Няма кой да спре Канада по пътя към Световното първенство в Катар 2022

Отборът на Канада е напълно покрай първо, от 36 години насам, класиране за финалите на , откакто победи Ел Салвадор с 2:0 като посетител в мач от квалификациите в зона КОНКАКАФ!
На " Естадио Кускатлан " в столицата Сан Салвадор след нулево първо полувреме канадците съумяха да пробият отбраната на домакините в 66-ата минута посредством Атиба Хъчинсън, а в добавеното време Джонатан Дейвид подпечата триумфа на своите.
По този метод Канада продължава да няма загуба в третия стадий на квалификациите, като към този момент е с актив от седем победи и четири тъждество и води в групата с 25 точки, четири повече от Съединени американски щати и Мексико. Първите три места носят непосредствено класиране за Световното състезание, до момента в който четвъртият ще играе бараж с спечелилия от зона Океания. Към момента на четвърта позиция със 17 точки е отборът на Панама, който през вчерашния ден загуби гостуването си на Мексико с 0:1. Това значи, че Канада има потребност от още две точки в последните си три дуела, с цел да си подпечата виза за Катар.
В борбата за класиране на Мондиала продължава да бъде и Коста Рика (16 точки) след успеха над Ямайка с 1:0 като посетител тази нощ. Съединени американски щати не позволи неверна стъпка против новобранеца Хондурас и завоюва с 3:0 в Сейнт Пол, Минесота. Теоретични шансове за бараж има и Ел Салвадор (9 точки), до момента в който Ямайка и Хондурас към този момент се простиха с фантазиите си за Световно състезание.
* Последните три кръга в зона КОНКАКАФ ще се изиграят на 24, 27 и 30 март, а баражът със зона Океания ще бъде на 13 или 14 юни!

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР