Отборът на Каляри постигна важна победа с 2:1 в домакинството

...
Отборът на Каляри постигна важна победа с 2:1 в домакинството
Коментари Харесай

Обрат отдалечи Каляри от зоната на изпадащите

Отборът на Каляри реализира значима победа с 2:1 в семейството си на Удинезе и по този начин се изкачи на 14-то място в Серия " А ", отдалечавайки се от зоната на изпадащите. Тимът от Сардиния реализира цялостен поврат, откакто изоставаше в резултата от 10-ата минута на дуела.

Домакините от Каляри започнаха дуела по-силно, водени от желанието си да завоюват скъпи три точки в борбата за оставане в елита. В 6-ата минута ''рособлу " пропиляха добра опция за гол след изстрел на Леандро Кастан с глава. Така се стигна до 10-ата минута, в която Антонин Барак мина през цялата отбрана на Каляри и подаде на Кевин Лазаня, който не сгреши, извеждайки Удинезе напред в резултата. Тимът от Сардиния небрежно се отърси от шока и единствено 10 минути по-късно Леонардо Паволети изравни резултата. Италианецът се възползва от топка, попаднала в краката му след изстрел в гредата на Лука Чигарини от фаул. В оставащите минути до края на първото полувреме темпото бе доста по-бавно и двата отбора не съумяха да основат положителни положения за гол.

В 60-ата минута стражът на Удинезе Албано Бицари предотврати сигурен гол, пресичайки положително подаване на Лука Чигарини към Николо Барела. Играта в идващите минути бе накъсана от серия нарушавания, след които Чигарини и Данило получиха жълти картони. В края на дуела домакините от Каляри подвигнаха оборотите и разумно стигнаха до попадение, пристигнало в 84-ата минута. Андреа Косу центрира добре от ъглов удар, а Лука Чепители пребори Али Аднан и с глава матира Бицари. До края на дуела гостите от Удине нямаха време за реакция и не затрудниха вратата на Каляри.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Серия А 32 кръг, събота 14 април  Каляри 2:1краен резулат  Удинезе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР