Отборът на Каляри надви Парма като гост с 3:1 в

...
Отборът на Каляри надви Парма като гост с 3:1 в
Коментари Харесай

ВАР открадна вниманието в първата победа на Каляри за сезона

Отборът на Каляри надделя Парма като посетител с 3:1 в мач от трети кръг на Серия А. Головете за сардинците бяха дело на Лука Чепители, който означи две попадения, и Джовани Симеоне. Почетното попадение за Парма осъществя Антонино Барила. Въпреки головете, основно настоящо лице в мача бе ВАР, откакто в края на срещата бяха анулирани голове на Бруно Алвеш и Жоао Педро, както и дузпа в интерес на Парма, която първо бе отсъдена поради игра с ръка на Клаван, само че след това бе дефинитивно анулирана.

В 23-ата минута топката стигна до Лука Чепители, който стреля от наказателното поле и откри резултата в срещата.

В 39-ата минута още веднъж той означи от доста сложна позиция, скачакайки високо, с цел да засече центриране и да прати топката мощно с глава в левия ъгъл.

През втората част Антонино Барила върна Парма в мача, откакто доближи до точно подаване от Матео Дармиан надълбоко в наказателното поле. Халфът преодоля вратаря и с удар по трева направи резултата 1:2.

В 77-ата минута Джовани Симеоне се измъкна зад противниците и стреля прелестно от границата на наказателното поле в долния ляв ъгъл, обезоръжавайки вратаря на Парма Луиджи Сепе.

По-късно Парма осъществя, само че след инспекция на обстановка с ВАР съдията на мача анулира попадението, поради засада по време на офанзивата.

Минути преди края на срещата Рагнар Клаван удари топката с ръката си, след което не съумя да я овладее и съдията отсъди дузпа за Парма. Само минута по-късно съдията отиде да прегледа решението си, още веднъж употребявайки системата ВАР. Фабрицио Паскуа промени първичното си решение и анулира дузпата.

В добавеното време Жоао Педро се измъкна зад противниците и стреля прелестно от границата на наказателното поле, изпращайки топката в горния десен ъгъл и правейки резултата 1:4. Съдията обаче реши още веднъж да се допита до ВАР и откакто ревизира обстановката, реши, че е имало нарушаване в офанзива, заради което анулира попадението.

В последните секунди от мача Жервиньо овладя подаване към границата на наказателното поле, прицели се и стреля, само че опитът му бе регистриран от вратаря Робин Олсен, който не разреши смяна в резултата.

Въпреки това, Каляри реализира своята първа победа за сезона и се намира на
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР