Отборът на Жирона записа гръмка победа като гост на Гранада

...
Отборът на Жирона записа гръмка победа като гост на Гранада
Коментари Харесай

Жирона удари Гранада в голово шоу

Отборът на Жирона записа гръмка победа като посетител на Гранада в мач от 5-ия кръг на испанския първенеца. Двубоят на стадион “Нуево Лос Карменес ” предложи доста вълнуващи моменти, а почитателите видяха цели шест попадения. Жирона съумя да завоюва трите точки, налагайки се с 4:2.

През първото полувреме гостите нанизаха цели три безответни попадения, като мнозина си помислиха, че интригата в срещата е приключуила. Виктор Циганков откри след двадесет и две минути игра, а малко по-късно Савио удвои за своите. В 34-ата минута Давид Лопес направи резултата типичен в интерес на Жирона.

През второто полувреме последва съществено разпределяне в редиците на гостите, което бе добре пристигнало за футболистите на Гранада.

Мюрто Узуни върна интригата в мача, вкарвайки за 1:3 е 63-ата минута, а пет преди края на постоянното време Бойе вкара още един гол за Гранада.

Ян Коуто обаче постави точка на разногласието с попадение минута преди края и оформи финалния резултат в срещата.

Победата за Жирона не е по никакъв начин изненадваща, като се има поради представянето на отбора от началото на сезона. Това бе четвърти триумф за каталунците, които заемат третото място във краткотрайното класиране с еднакъв брой точки с Барселона, чийто отбор е втори., Гранада пък има едвам три точки в актива си и е в дъното на класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР