Отборът на Изтока победи Запада с 211:186 в Мача на

...
Отборът на Изтока победи Запада с 211:186 в Мача на
Коментари Харесай

Изтока победи Запада в мач с близо 400 точки, Лилард бе обявен за MVP

Отборът на Изтока победи Запада с 211:186 в Мача на звездите в НБА, който се организира в Индианаполис тази нощ. Звездното шоу се върна към остарелия си формат, който опълчва най-хубавите играчи от двете конференции в Лигата за първи път от 2017 година насам.

Зрителите станаха очевидци на атрактивен дуел, който разруши върха за най-вече точки в историята на Мача на звездите - общо 397, с което бе усъвършенстван върха от 374 точки, подложен през 2017. Играчите на Изтока нанизаха 42 тройки, което също е връх, а над всички на корта бе гардът на Милуоки Бъкс Деймиън Лилард, който вкара 39 точки (11 тройки). След срещата Лилард получи трофея за Най-полезен състезател, носещ името на Коби Брайънт. " За мен е особено да взема тази премия ", показа Лилард.

За Запада най-резултатен бе Карл-Антъни Таунс с 50 точки, а Шей-Гилгъс Александър вкара 31. Звездата на Ел Ей Лейкърс Леброн Джеймс усъвършенства следващ връх в богатата си кариера - той се трансформира в първия баскетболист, взел присъединяване в 20 Мача на звездите. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР