Отборът на изглеждаше предсрочно изпаднал, но след уволнението на дългогодишния

...
Отборът на изглеждаше предсрочно изпаднал, но след уволнението на дългогодишния
Коментари Харесай

В Бърнли настроението вече е оптимистично

Отборът на изглеждаше предварително изпаднал, само че след уволнението на дългогодишния им управител Шон Дайшч те завоюваха 7 точки в три мача и към този момент са над чертата. Това стана допустимо и с помощта на снощното проваляне на от, като точно " карамелите " са измежду последните три.

Временният управител на Бърнли Майк Джаксън пък изясни, че резултатите сами по себе си подвигат духа на тима и психологическият резултат е огромен. Първата среща под негово управление приключи с тъждество против Уест Хям, а по-късно пристигнаха успехите над и вчерашната 1:0 над.

" Победата беше изпълнена с всичко, което носи смисъл с името - характера на тима, обединяването с почитателите. Обединени бяхме в действителност всички на стадиона. Мениджърите по света търсят отборния дух, с цел да побеждават, а ние го имаме. Само би трябвало да си го запазим в бутилка и да си го използваме. Постигането на тези резултати, като поглеждам психически, и с всичко извоювано през последната седмица, мисля ще ни оказват помощ да се изкачим още повече ", показа Джаксън.

Треньорът също по този начин добави, че е значимо неговите играчи да намерят време, с цел да се насладят на успехите: 
 " Когато спечелиш един мач, наслаждения се на този ден. Вече на идващия ще започнеш да мислиш за всичко друго, което следва. Нашият тим имаше сложна седмица, само че излязохме от нея по най-хубавия метод.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР