Отборът на Италия продължи с безгрешното си представяне от началото

...
Отборът на Италия продължи с безгрешното си представяне от началото
Коментари Харесай

Италия обърна Босна и Херцеговина в Торино

Отборът на Италия продължи с безгрешното си показване от началото на квалификациите за Евро 2020 и записа четвърти следващ триумф, откакто победи Босна и Херцеговина с 2:1 вкъщи в мач от група J.

На “Алианц Стейдиъм ” в Торино възпитаниците на Роберто Манчини имаха много проблеми против бойкия балкански отбор, който направи няколко рискови офанзиви през първото полувреме и съумя да осъществя една от тях в 32-та минута посредством капитана си Един Джеко. Малко след почивката Лоренцо Инсиние изравни, само че Скуадра Адзура трябваше да чака до 86-та минута, с цел да стигне до победния гол, дело на Марко Верати.

В другите мачове от групата Армения победи Гърция с 3:2 като посетител, а Финландия взе гостуването си на Лихтенщайн с 2:0. Италия води безапелационно в класирането с 12 точки, пред Финландия с 9, Армения с 6 и Гърция и Босна с 4. Лихтенщайн към момента няма точки в актива си.

Световният първенец Франция се възвърне след шокиращата загуба от Турция преди няколко дни и победи Андора с 4:0 като посетител. Килиан Мбапе, Висам Бен Йедер, Флориан Тувен и Курт Зума вкараха головете за “петлите ”, които си върнаха водачеството в група Н с 9 точки. Същия актив имат и отборите на Исландия и Турция, откакто “викингите ” завоюваха срещата сред двата тима с 2:1 вкъщи. Албания резервира шансове за класиране на Евро 2020 с победа над Молдова с 2:0.

Останалите резултати:

Група С:

Беларус – Северна Ирландия 0:1

Германия – Естония 8:0

Група Е:

Унгария – Уелс 1:0

Азербайджан – Словакия 1:5

Група I:

Казахстан – Сан Марино 4:0

Белгия – Шотландия 3:0

Русия – Кипър 1:0. /БГНЕС 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР