Отборът на Италия победи Еквадор с 2:0 в приятелски мач

...
Отборът на Италия победи Еквадор с 2:0 в приятелски мач
Коментари Харесай

Италия надигра Еквадор в приятелски мач в Ню Джърси

Отборът на Италия победи Еквадор с 2:0 в другарски мач в Харисън, Ню Джърси.

Лоренцо Пелегрини откри резултата още в третата минута на срещата, като направи добавка от към 20 метра, откакто шут от директен свободен удар бе отбит от стената с еквадорски играчи. Скуадра адзура имаше осезаемо преимущество през първата част, само че пропусна няколко благоприятни условия, като явно тимът има проблеми в офанзива.



През второто полувреме Еквадор съумя да изравни играта, само че не и да сътвори съществени благоприятни условия за гол пред вратата на противника. В добавеното време на мача Николо Барела оформи крайното 2:0, като приключи сполучливо контраофанзива.

Селекционерът на Италия Лучано Спалети направи доста промени в състава си спрямо предходната контрола, извоювана против Венецуела с 2:1 в Форт Лодърдейл, Флорида.



Тимът на Италия, който се класира за Евро 2024 едвам през баражи, ще има за противници в групата си тимовете на Албания, Испания и Хърватия.

" Връщаме се с убеждението, че доста от тези играчи ще бъдат част от тима по време на европейското състезание. Бяхме положителни, играха всички, направихме два хубави мача. Във втория направихме това, което си говорихме след първия и по тази причина съм удовлетворен. Имахме проблеми поради пътуването и температурите, само че всичко бе проведено добре от федерацията ", сподели след мача треньорът на италианците Спалети.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР