Отборът на Испания спечели група В на Евро 2023 за

...
Отборът на Испания спечели група В на Евро 2023 за
Коментари Харесай

Късен гол донесе на Испания първото място в група В на Евро 2023 за младежи

Отборът на Испания завоюва група " В " на Евро 2023 за младежи до 21 години, откакто в пряк спор за първото място футболистите на " Ла Фурия Роха " приключиха 2:2 с отбора на Украйна.

По този метод испанците запазиха първата позиция поради по-добрата си голова разлика по отношение на украинците, които несъмнено могат да съжаляват, защото на два пъти повеждаха против иберийците, само че в последна сметка не съумяха да се поздравят с успеха.

Възпитаниците на Руслан Ротан откриха резултата в края на първата част посредством Боган Вюник, само че скоро след подновяването на играта автогол на Иван Желизко възвърне равенството.

Украинците още веднъж излязоха напред в 81-ата минута, когато Георгий Судаков беше прецизен от дузпа, само че в самия завършек на постоянното време Абел Руис вкара за 2:2 и донесе първото място на Испания в група " В ".

В другата среща от групата тимовете на Хърватия и Румъния приключиха 0:0 в мач без значение и по този начин напущат конкуренцията с по 1 точка и без нито един триумф.

По този метод крайното класиране в група " В " наподобява по следния метод: Лидер е отбора на Испания със 7 точки, следван от Украйна с еднакъв актив, само че по-лоша голова разлика. В четвъртфиналите " Ла Фурия " ще играе против втория от група " D ", до момента в който украинците ще срещнат спечелилия от въпросния поток. Третото място в групата е за отбора на Хърватия, който изпревари състава на Румъния по голова разлика.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР