Отборът на Испания постигна минимална победа с 1:0 над селекцията

...
Отборът на Испания постигна минимална победа с 1:0 над селекцията
Коментари Харесай

Испания победи Хърватия с най-бързия гол в историята на европейски първенства по футбол за младежи до 21 години

Отборът на Испания реализира минимална победа с 1:0 над селекцията на Хърватия в дуел от втория кръг на група B от европейското състезание по футбол за младежи до 21 години в Румъния. Победата класира отбора на Санти Дения за елеминационната фаза на шампионата.

Единственото попадение на стадион „ Джулещи “ в 20-ата секунда, когато Хуан Миранда пусна дълго извеждащо подаване зад защитата на „ ватрените “ по десния фланг към Серхио Гомес, който от придвижване центрира паралелно по земя в наказателното поле на гостите, където връхлитащият Абел Руис с изстрел от придвижване се разписа в долния десен ъгъл на стража Доминик Котарски. Попадението на „ Ла Фурия “ е най-бързият гол в историята на европейски шампионати по футбол за младежи.

В класирането Испания е водач с цялостен актив от шест точки, колкото има и вторият Украйна, само че испанците са с по-добра голова разлика. Третото място заема Хърватия без точков актив, а на дъното е Румъния още веднъж без точки, само че с най-лоши индикатори от всички тимове в групата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР