Отборът на Исландия постигна шеметна победа срещу тима на Босна

...
Отборът на Исландия постигна шеметна победа срещу тима на Босна
Коментари Харесай

Исландия шокира Босна и Херцеговина в последните секунди

Отборът на Исландия реализира шеметна победа против отбора на Босна и Херцеговина с 1:0 в мач от група “J ” на квалификациите за Евро 2024 в Германия. Това бе едвам втора победа за исландците, само че до края на квалификациите играчите на Аге Харейде имат мачове срещи директните съперници за второто място, където понастоящем е отборът на Словакия.

Двата тима показаха постна продукция през първото полувреме, като в минутите преди почивката няколко отигравания на бошняците разсъниха позаспалите последователи на стадион “Лаугардалсвьолур ”.

През втората част нещата не се трансформираха изключително, като този път първата заплаха пристигна малко по-рано в средата на полувремето, когато 19-годишният нападател на датския ФК Копенхаген - Ори Оскарсон, бе изведен в отлична стрелкова позиция, само че не съумя да преодолее босненския пазач Ибрахим Шехич.

Стигна се до инфарктните заключителни минути, когато резервата Торстейрнсон се озова на страхотна стрелкова позиция, само че Ибрахим Шехич сподели прословут инстикт и мазета от головата линия. Това обаче не се случи при ответната офанзива, когато бошняците се пропукаха в защита Алфред Финбогасон засече безпощадно топка в наказателното поле, с цел да се разпише, запазвайки възможностите на своите за присъединяване на европейските футболни финали в Германия следващата година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР